ADIYAMAN / BESNİ - Çaykaya İlkokulu

Mrt

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Emine KOCA tarafından velilerimize Aile İçi İletişim Ve Çocuk Gelişimi kapsamında eğitim verilmiştir.

Mrt

Deprem Tatbikatı

Ara

Yerli malı kullanmak yurdumuzun gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Onur UYAR eşliğinde "İnek" kelimesindeki "İ" harfinin sezdirilmesiyle, yoğurt yapma etkinliğiyle çalışmalarını yapmıştır.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyet'imizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Eyl

Sınıflarımızı ve kapılarımızı öğretmenlerimizle boyayıp Eğitim Öğretime hazır hale getirdik.

Haz

Okulumuzun bahçesinde yıl sonu etkinliği olarak öğrencilerimizle birlikte kahvaltı yaptık.

Haz

Okulumuza renk katan "Gezici Kütüphane" ailesine teşekkür ederiz.

2022-2023  Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk dönemi sona ermiştir. İyi Tatiller.

Ara

Okulumuz 1\2 A öğrencileri sınıf öğretmenleri Sevda YILMAZ eşliğinde "Yeni Yıla Merhaba" etkinliğini yaptılar.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlanarak yerli tüketimin bilinçli olarak artması teşvik edilmiştir.

Kas

Okulumuz anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Onur UYAR robotik kodlama etkinliğini gerçekleştirmişlerdir.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü töreni program çerçevesinde yapıldı.